Diensten

PPenP - Interim Business Control

PPenP zorgt voor verbinding tussen Business en Finance en als hoofdactiviteit voert PPenP interim opdrachten uit in het bestuurlijk hart van organisaties. Door de inzet van Passie, Plezier en Professionaliteit en Plan Do CONNECT! Act helpt PPenP organisaties verder met de (door)ontwikkeling of herdefiniëring van hun Business Control.
Lees meer »

PPenP – Blog- en Tekstschrijven

Bloggen is verbinden. Bloggen is vermenigvuldigen. Bloggen maakt blij! PPenP schrijft enthousiaste Blogs en Teksten die aanstekelijk werken voor uw business!
Lees meer »

 

PPenP – Spinning

Als nevenactiviteit verzorgt PPenP levendige Spinning Workouts (Indoor Cycling). PPenP biedt voor alle sportieve fietsers en wielrenners, als gecertificeerd spinninginstructeur, het speciale programma "Feeling Strong Now". PPenP geeft Spinning Workouts met een ‘verhaal’ en doet dit in een vaste structuur op gevarieerde, opzwepende en zelf samengestelde muziek. Samen halen we eruit wat erin zit!
Lees meer »

PPenP – Boekhoudingen, Administraties en Belastingen

Voor al uw Boekhoudingen, Administraties en Belastingen is PPenP CONNECT! met MAEK Advies: Een administratiekantoor met een fiscale plus, ofwel een belastingadvieskantoor met administratieve dienstverlening.
Lees meer »