Blog- en tekstschrijven

Onderschat niet de kracht van een enthousiaste blog!

Bloggen is verbinden. Bloggen is vermenigvuldigen. Bloggen maakt blij! 

Gewoon doen wat je leuk vindt! Dat is ook waar het bij PPenP om gaat. Het schrijven van blogs en teksten vindt PPenP simpelweg leuk om te doen en deze website is daar ook een mooie resultante van. En juist omdat het zo leuk is heeft PPenP het schrijven van blogs en teksten ook als nevenactiviteit meegenomen in de dienstverlening. 

Dienstverlening;

  • PPenP schrijft blogs en teksten die aanstekelijk werken voor uw business!

    Er kunnen bijvoorbeeld blogs en teksten geschreven worden voor brochures, websites, weblogs, white papers, direct mail etcetera. Heeft u een mooi passievol product of een bijzonder plezierige dienst die u het promoten door middel van blogs en/of teksten waard vindt? Laten we dan onze vreugde delen en neem contact op!

  • PPenP schrijft levendige blogs en/of belevingsverslagen van al uw aansprekende en professionele events, congressen en/of seminars!

    Organiseert u aansprekende events, congressen of seminars? Nodig PPenP daarvoor uit en PPenP zal uw event, congres of seminar met passie en plezier doorleven!

    Vervolgens schrijft PPenP een enthousiaste blog of een pakkend verslag van alle belevenissen van de dag. Alsof u er zelf bij was! De blog of het belevingsverslag kunt u tenslotte plaatsen op uw eigen website. Opzekers dat het aanstekelijk zal werken voor uw Business!

Samen Vreugde hebben?