Boekhoudingen, Administraties en Belastingen

Een goede Boekhouding, Administratie en Belastingaangifte

Een goede boekhouding, administratie en belastingaangifte is een wettelijk vereiste en tevens een belangrijk stuurmiddel om goed te kunnen ondernemen.

Veel grote accountant- en administratiekantoren zijn niet speciaal ingericht op particulieren, ondernemers, stichtingen en verenigingen. Vaak zijn de kosten van deze grote kantoren voor particulieren, ondernemers, stichtingen en verenigingen veel te hoog. Daarnaast laat de échte persoonlijke betrokkenheid en binding te wensen over. Hierdoor worden volgens PPenP kansen op Vreugde gemist.

CONNECT! met MAEK Advies

Voor al uw boekhoudingen, administraties en belastingen is PPenP CONNECT! met MAEK Advies: Een administratiekantoor met een fiscale plus, ofwel een belastingadvieskantoor met administratieve dienstverlening.

MAEK Advies richt zich met haar dienstverlening op particulieren, bedrijven, stichtingen en verenigingen. Door de jarenlange ervaring is MAEK Advies een hoogwaardig en betaalbaar alternatief.  

Particulieren

Uw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting is bij MAEK Advies in goede handen. Bij MAEK Advies bent u er niet alleen van verzekerd dat uw aangifte juist is, maar ook dat er met een professioneel oog wordt gekeken naar eventuele besparingsmogelijkheden. Ook voor fiscaal advies bent u bij MAEK Advies aan het juiste adres.  

Bedrijven

U wilt ondernemen en zich geen zorgen maken over uw administratieve en fiscale verplichtingen. MAEK Advies neemt u deze zorgen uit handen en houdt u op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen die van belang kunnen zijn voor u en uw bedrijf. Met een proactieve houding voorziet MAEK Advies u van fiscaal advies.

Stichtingen en verenigingen

Als bestuurder van een stichting of vereniging heeft u veel verantwoordelijkheden. Bent u zich ook bewust van de fiscale positie van de stichting of vereniging? Anders dan veelal gedacht, kan een stichting of vereniging gewoon belastingplichtig zijn en dat brengt voor u als bestuurder mogelijke aansprakelijkheden met zich. Bij MAEK Advies heeft men de kennis in huis om u hierover te adviseren.