Reinventing (the) control(ler) – 6 PE punten

College dag – reinventing (the) control(ler) – do 3/10/2019 – 6 PE punten

Hallo reinventing controller,

Onlangs heb je mijn blogbundel reinventing control gedownload vanaf mijn website. 

Ik wil je middels deze mailing laten weten dat ik in co-creatie met Hilko de Boer (Finolia) op 3 oktober 2019 een inspirerende college dag organiseer genaamd: reinventing (the) control(ler). 

Hoe geef je als controller invulling aan het creëren van (maatschappelijk) waarde en betekenis?

Het zijn mooie en uitdagende tijden voor controllers in het publieke domein. Er zit muziek in ons vak. De gemeente verandert, het vak verandert, de vragen van je 'klanten' veranderen en nieuwe technologieën openen een wereld aan mogelijkheden om 'in control' te blijven.

Wat betekent dat voor jou en hoe ga je daar optimaal mee om? Hoe kun je de papieren werkelijkheid stapje voor stapje loslaten? En ‘moet’ je al iets met blockchain, machine learning of artificial intelligence?

Dat ontdek je tijdens deze inspirerende college dag voor én door controllers, die je ook nog eens 6 PE-punten oplevert. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Zorg dat je snel je plekje reserveert, want om het programma interactief  te kunnen behouden is er beperkt plek.

Je gaat na afloop van deze dag niet alleen met een hoofd vol kennis en nieuwe ideeën naar huis. Reinventing (the) control(ler) is ook een dag er lekker tussen uit, waar je goede contacten op doet en geniet van mooie muziek. Die komt van Ray Klaassen, een Nederlandse singer-songwriter die het tijdens de eerste editie van The Voice schopte tot de liveshows. Je kent hem misschien van zijn singles 'Tussen nu en nooit' en 'Ik ben terug'. De muziek van Ray loopt als een rode draad door het programma.

Inschrijven kan uitsluitend hier via de winkelmand onderaan op de webpagina van Finolia.

Feel Good

Enjoy Life

the World is Yours
 

Oscar van Voskuilen

www.PPenP.nl
www.reinventingcontrol.nl
www.agilecontrolling.nl
www.control-vanuitdebedoeling.nl

College dag Reinventing (the) Control(ler) – do 3/10/2019 – 6 PE punten

24 juni 2019

Hoe geef je als controller invulling aan het creëren van (maatschappelijke) waarde en betekenis?
Lees meer »

altText
Is de nieuwsbrief niet goed zichtbaar? Bekijk dan hier de nieuwsbrief online.

Afmelden nieuwsbrief? Klik hier.