Reinventing Control – Download Gratis E-book (pdf)

Ondanks het inrichten van grote control-organisaties blijkt dat het voor veel organisaties toch lastig is om daadwerkelijk ‘in control’ te zijn. Waarom is het zo moeilijk om organisaties ‘in control’ te krijgen?

Dat heeft alles te maken met onze huidige manier van sturing, beheersing en control waarbij de bedoeling van de organisatie steeds het slotstuk van ons denkproces is.

Het is voor ons als controllers onze opgave om samen de control opnieuw uit te vinden. Die uitvindingen liggen niet zo zeer verscholen in een nieuwe werkwijze die we met z'n allen kunnen gaan uitrollen en implementeren. Nee, de doorbraak naar een nieuw (control)tijdperk vol passie en plezier voor iedereen ligt besloten in ons zelf. 

We zullen anders moeten kijken, anders moeten denken om het vervolgens ook daadwerkelijk anders te doen.

De blogbundel is wederom geheel vanuit mijn passie en plezier voor het vakgebied van finance & control ontstaan. Het is een verzameling van mijn meest recente en best gelezen blogs, die ook (bijna) allemaal op FM.nl (financieel-management.nl) zijn verschenen. Bovendien is de blogbundel deze keer verrijkt met mooie, grappige cartoons.

Dit is mijn vreugdecadeau voor jou.

Reinventing Control eBook

Reinventing Control eBook


Klik hier voor de Masterclass Reïnventing Control »

Op weg naar een nieuw vreugdevol tijdperk voor iedereen!

 

PPenP nieuwbrief met meer gratis E-books

Wil je naast het E-book ‘Reinventing control’ meer blogs lezen over Passie, Plezier en Professionaliteit? Dat kan! 

Schrijf je hier óók in op de maandelijkse nieuwsbrief van PPenP »


Je ontvangt gratis het nog steeds actuele E-Book ‘Herdefiniëring van Control’. Dit is een verzameling van een aantal van mijn oudere gastblogs voor FM.nl (financieel-management.nl)

Daarnaast ontvang je tevens mijn E-book ‘Vreugde, Vreugde voor Iedereen’.